sf demands

Over Ons

SF Demands helpt verschillende bedrijven met hun lid registratie. Met SF Demands mag je klanten kiezen tussen eenmalig betaling of een abonnementen. Verkoop je services zoals online cursussen, sport, danscursussen, evenementen tickets? Dan is SF Demand precies voor jou.

Het Ultieme Dansplatform voor Inschrijvingen en Tickets

sfdemands.com is een online platform dat is ontwikkeld door Salsafever, een bedrijf dat eigendom is van Shervin Ignacia. Het platform is speciaal ontworpen om verschillende diensten aan te bieden, met een focus op danslessen en evenementen.

Met sfdemands.com kunnen gebruikers zich inschrijven voor danslessen door middel van een eenmalige betaling voor elk seizoen, dat bestaat uit 8 weken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten voor 3 of 6 seizoenen, waardoor gebruikers toegang krijgen tot meerdere lessen gedurende een langere periode. Dit geeft dansliefhebbers de flexibiliteit om hun danservaring aan te passen aan hun behoeften en schema’s.

Naast danslessen biedt sfdemands.com ook de mogelijkheid om tickets te kopen voor diverse evenementen georganiseerd door Salsafever. Dit kunnen bijvoorbeeld dansshows, workshops of feesten zijn, waar dansers en liefhebbers samenkomen om te genieten van de ritmes en sfeer van de Latijns-Amerikaanse danscultuur.

Door sfdemands.com te gebruiken, kunnen dansliefhebbers gemakkelijk toegang krijgen tot een breed scala aan dansgerelateerde diensten en activiteiten, alles op één handige website. Het platform stelt gebruikers in staat om zich te registreren voor lessen, betalingen te doen, abonnementen af te sluiten en tickets te kopen, waardoor ze een naadloze ervaring hebben bij het verkennen en genieten van de wereld van dans.

Kortom, sfdemands.com is een online platform dat is opgezet door Salsafever, waarmee dansliefhebbers zich kunnen inschrijven voor danslessen, abonnementen kunnen afsluiten en tickets kunnen kopen voor diverse evenementen. Het biedt een eenvoudige en handige manier om deel te nemen aan de dansgemeenschap en te genieten van de opwindende wereld van de Latijns-Amerikaanse dans.

Sfdemands

Shervin Ignacia

Oprichter – CEO

Scroll naar boven